Ginklų alyvos savybės.

- 2021-09-04-

Pagrindinis ginklų alyvos komponentas paprastai yra polinitrosilicis, kuris paprastai nėra kenksmingas žmogaus organizmui. Tiesą sakant, pistoletų alyva taip pat yra įprasta tepalinė alyva su kai kuriais mineralais, kurie gali atlikti valymo funkciją, pavyzdžiui, CLP priežiūros alyva. CLP-ME serijos priežiūros alyva yra sintetinės alyvos pagrindu ir gaminama pridedant įvairių sintetinių formulių. Išlaiko tradicinę netoksišką, švelnią tekstūrą, neutralią, aplinkos apsaugos ir kitas funkcijas, nekenks vartotojų sveikatai;

Kita vertus, šaudant iš ginklo, jis gali padidinti tepimą ir sumažinti dalių susidėvėjimą. Unikali smėlį šalinanti savybė labai sumažina šaudymo nesėkmių dažnį. Kadangi praktinis CLP-4ME pasižymi geresniu atsparumu temperatūrai, drenažo ir tepimo stabilumui nei gaminiai, pagaminti iš bendros mineralinės alyvos, ir puikų atsparumą rūdims (daugiau nei 1200 valandų drėgmės bandymas), kai kurios šalys jį naudoja kovinei parengties tikslais. Archyvas.

Ginklai yra padengti daugiau alyvos, o tai ne tik nepatogu naudoti, bet ir gali kilti problemų. Šaltuose regionuose, kadangi temperatūra paprastai yra žema, alyvos klampumas tampa didesnis, o tai trauks „paslėptas kojeles“ judančias ginklo dalis, o šaudant ji bus linkusi sugesti. Jei jis yra vietovėse, kuriose yra stiprių smėlio audrų, pistoleto alyvos bus užtepta per daug, o ginklo korpusas bus nudažytas smėliu ir dirvožemiu, todėl judančios dalys anksti susidėvės. Nors dabartinė pistoleto alyva nebeužšals ir neužšals kaip ankstesnė pistoleto alyva, vis tiek turite būti ypač atsargūs ją naudodami ir niekada neleisti jai liesti varžto tipo pistoleto gaiduko. Geras gaidukas paprastai turi labai tikslų gamybos procesą ir net dėl ​​mažų pašalinių medžiagų jis gali neveikti.